Rack Autó Kft.

Széchenyi 2020 ERFA

Átfogó technológiai fejlesztés az értékesítés és az időszakos közlekedésbiztonsági vizsgálat korszerűbb ügyfélkiszolgálása érdekében

A kedvezményezett neve: RACK AUTÓ Autóforgalmazási és Szolgáltató Kft.
A projekt címe: Átfogó technológiai fejlesztés az értékesítés és az időszakos közlekedésbiztonsági vizsgálat korszerűbb ügyfélkiszolgálása érdekében
A szerződött támogatás összege: 64 499 998 Ft
A támogatás mértéke (%-ban): 70%

A Társaság a budaörsi telephelyén meglévő márkaszerviz és márkakereskedés szervizének és használtautó kereskedésének egy átfogó technológiai fejlesztése, korszerűsítése. Kiváltó ok: A Társaság közel jövőben tervezett árbevétel növekedéséhez elengedhetetlen a szerviz eszköz fejlesztése és a használt autó értékesítés épületének korszerűsítése. A beruházás hatására a szerviz kiszolgálás hatékonyabbá, a használtautó értékesítés korszerűbbé válik, ami ügyfélszám növekedést vonz magával.
Jelen projekt keretében egyrészt kibővítjük a Budaörs, Csata u. 17. szám alatt lévő telephelyünkön lévő, jelenleg raktár épületként funkcionáló ingatlanunkat. Az alábbi építési munkák fognak megvalósulni: Fém- és könnyű épületszerkezetek szerelése; vakolás; szárazépítés; aljzatkészítés, hideg- és melegburkolatok készítése; homlokzati nyílászáró szerkezet elhelyezése; felületképzés (festés, mázolás); szigetelés. A Rack Autó Kft-nél szem előtt tartjuk a környezetünkre gyakorolt hatást, ezért a cég alapvető céljának tekintjük az energiagazdálkodásunk környezetbaráttá tételét, ennek jegyében a kibővített épületre egy 15 kWp teljesítményű napelemes rendszer telepítését tervezzük.
Az ingatlanberuházás mellett a szerviz és értékesítési területünkön egy technológiai megújítást is megvalósítunk, így beszerzésre kerül 1 db SJG4-3 mobil emelő; 2 db HZB-35SH emelő, kazettával és 3 db HZB-32SNATL emelő, kazettával, amelyeket mind a szervizben, mind pedig az értékesítő épületrészben használni tudunk. A garanciális szolgáltatások teljeskörű elvégzéséhez beszerzésre kerül egy komplex karosszéria nyomató-huzató szpotter és egy klímatöltő berendezés, továbbá a hatékonyabb jármű diagnosztizáláshoz szükséges eszközök is.
A technológiai fejlesztéssel és használtautó értékesítés épületének korszerűsítésével magasabb ügyfélkiszolgálásra, ügyfél növekedésre tesz szert a Rack Autó Kft., a magasabb számú ügyfél kiszolgálás pedig terveink szerint létszám növekedést vonz magával.

A projekt tényleges befejezési dátuma: 2021.12.31.
A projekt azonosító száma: VEKOP-1.2.6-20-2020-00647